Spara eller förkasta ändringar på inställningsstegen och fortsätt ett utkast senare.
På Produktinställningar och Alt‑textformat visas Shopifys sparfält så fort du ändrar något.
Spara eller förkasta innan du går vidare
- Klicka på Spara för att lagra dina val som ett utkast, eller Förkasta för att ångra dem
- Innan du gör det är Nästa steg inaktiverad och du ser: Du har osparade ändringar. Vänligen spara eller förkasta dina ändringar för att fortsätta till nästa steg.
Återställ ett utkast
Utkast sparas i din webbläsare. När du återvänder till Ny uppgift visas ett kort med Du har ett osparat utkast från följt av datumet. Välj:
- Fortsätt utkast — återställer ditt val, inställningar, taggkonfiguration och schemaläggning
- Börja om — startar en ny uppgift
Utkastet rensas när du skickar uppgiften.