Sla wijzigingen op of verwerp ze op de instellingenstappen en ga later verder met een concept.
Op Productinstellingen configureren en Alt‑tekstformaat configureren verschijnt de Shopify-opslagbalk zodra je iets wijzigt.
Opslaan of verwerpen voordat je verdergaat
- Klik op Bespaar om je keuzes als concept op te slaan, of op Verwerpen om ze ongedaan te maken
- Totdat je dat doet, is Volgende stap uitgeschakeld en zie je: Je hebt niet-opgeslagen wijzigingen. Sla je wijzigingen op of verwerp ze om door te gaan naar de volgende stap.
Een concept herstellen
Concepten worden in je browser opgeslagen. Wanneer je terugkomt bij Nieuwe taak, toont een kaart Je hebt een niet-opgeslagen concept van gevolgd door de datum. Kies:
- Concept voortzetten — herstelt je selectie, instellingen, tagconfiguratie en planning
- Opnieuw beginnen — start een nieuwe taak
Het concept wordt verwijderd zodra je de taak verzendt.