TAGit hergebruikt de instellingen van je laatste taak voor de volgende taak.
Nadat een taak succesvol is aangemaakt, onthoudt TAGit de configuratie en vult het de volgende Nieuwe Taak vooraf in met dezelfde keuzes.
Wat wordt onthouden
- Filters: alleen gepubliceerde, alleen actieve, bestaande tags verwijderen, eerder verwerkte afbeeldingen overslaan, leverancier
- Aantal tags per product en de aangepaste prompt
- Inclusief en exclusief zoekwoorden
- Keuze voor planning en herhalingspatroon
Wat wordt niet onthouden
- Automatisch nieuwe producten verwerken staat altijd uit bij start, zodat je het nooit per ongeluk inschakelt
- De selectie van producten of collecties
Goed om te weten
De standaardinstellingen worden in je browser opgeslagen voor jouw winkel. Op een andere computer of browser begin je met de standaardinstellingen: alleen gepubliceerde en actieve producten, eerder verwerkte afbeeldingen overslaan aan, 3 tags per product.