Hoppa till innehållet

Kom ihåg standardinställningar för uppgifter

TAGit Bulkuppgifter för taggar

TAGit återanvänder inställningarna från din senaste uppgift för nästa uppgift.

När en uppgift har skapats framgångsrikt kommer TAGit ihåg dess konfiguration och förifyller nästa Ny uppgift med samma val.

Vad som sparas

  • Filter: publicerade, aktiva, ta bort befintliga taggar, Hoppa över tidigare bearbetade bilder, leverantör
  • Antal taggar per produkt och den anpassade prompten
  • Inkludera och exkludera nyckelord
  • Val av schemaläggning och återkommande mönster

Vad som inte sparas

  • Auto-process new products startar alltid avmarkerat, så att du aldrig aktiverar det av misstag
  • Produkt- eller kollektionsvalet

Bra att veta

Standardinställningarna sparas i din webbläsare för din butik. På en annan dator eller webbläsare startar du från standardinställningarna: endast publicerade och aktiva, Hoppa över tidigare bearbetade bilder på, 3 taggar per produkt.

Relaterade artiklar