TAGit ponownie wykorzystuje ustawienia ostatniego zadania przy następnym zadaniu.
Po pomyślnym utworzeniu zadania TAGit zapamiętuje jego konfigurację i wstępnie wypełnia kolejne Nowe zadanie tymi samymi wyborami.
Co jest zapamiętywane
- Filtry: opublikowane, aktywne, usuń istniejące tagi, Pomiń wcześniej przetworzone obrazy, dostawca
- Liczba tagów na produkt oraz niestandardowy prompt
- Słowa kluczowe do uwzględnienia i wykluczenia
- Wybór harmonogramu i wzór powtarzania
Co nie jest zapamiętywane
- Automatyczne przetwarzanie nowych produktów zawsze zaczyna się od odznaczenia, abyś nigdy nie włączył go przypadkowo
- Wybór produktów lub kolekcji
Warto wiedzieć
Domyślne ustawienia są przechowywane w Twojej przeglądarce dla Twojego sklepu. Na innym komputerze lub w innej przeglądarce zaczynasz od standardowych domyślnych: tylko opublikowane i aktywne, Pomiń wcześniej przetworzone obrazy włączone, 3 tagi na produkt.