Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Förlorar jag krediter när jag byter plan?

Nej. Oanvända krediter följer med när du uppgraderar eller nedgraderar. Godkänn ändringen i Shopify så tillämpas den nya planens krediter.

Yassine

Grundare ·

Nej. När du klickar på Uppgradera eller Nedgradera under Planer och godkänner ändringen i Shopify, följer dina oanvända krediter med till den nya planen.

Kortet Aktivt abonnemang visar då den nya planen, månadskostnaden, nästa faktureringsdatum och status. Avgifter visas på din Shopify-faktura i USD.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Uppgradera eller nedgradera din plan