Gemeenschaps Q&A
Verlies ik credits als ik van pakket wissel?
Nee. Ongebruikte credits worden meegenomen bij upgraden of downgraden. Keur de wijziging goed in Shopify en de credits van het nieuwe pakket worden toegepast.
Yassine
Nee. Wanneer je op Upgraden of Downgraden klikt bij Pakketten en de wijziging goedkeurt in Shopify, worden je ongebruikte credits meegenomen naar het nieuwe pakket.
De kaart Huidig abonnement toont dan het nieuwe pakket, de maandelijkse prijs, de volgende factuurdatum en de status. Kosten verschijnen op je Shopify-factuur in USD.
Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Upgrade of downgrade je plan