Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy tracę kredyty, gdy zmieniam plan?

Nie. Niewykorzystane kredyty przechodzą na nowy plan po zmianie na wyższy lub niższy. Zatwierdź zmianę w Shopify, a kredyty nowego planu zostaną zastosowane.

Yassine

Założyciel ·

Nie. Gdy klikniesz Zmień na wyższy lub Zmień na niższy w Planach i zatwierdzisz zmianę w Shopify, Twoje niewykorzystane kredyty zostaną przeniesione na nowy plan.

Karta Obecna subskrypcja pokaże wtedy nowy plan, miesięczną cenę, datę następnej płatności oraz status. Opłaty pojawią się na Twojej fakturze Shopify w USD.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Zmień plan na wyższy lub niższy