Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Hur stoppar jag en uppgift från auto‑bearbetning?

Använd Inaktivera auto‑uppdatering i uppgiftens åtgärdsmeny i Historik. Det går inte att ångra, men taggar som redan lagts till finns kvar på dina produkter.

Maya

Kundframgång ·

Öppna Historik, klicka på ⋮-menyn för uppgiften och välj Inaktivera auto‑uppdatering. Bekräfta i dialogrutan.

Kolumnen Auto visar då Av. Detta går inte att ångra, så för att auto‑bearbeta igen, skapa en ny uppgift med alternativet ikryssat. Befintliga taggar finns kvar på dina produkter.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Inaktivera auto‑uppdatering