Naar inhoud springen

Gemeenschaps Q&A

Hoe stop ik een taak met automatisch verwerken?

Gebruik Auto‑update uitschakelen in het actiemenu van de taak in Geschiedenis. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt, maar reeds toegevoegde tags blijven op je producten staan.

Maya

Klantensucces ·

Open Geschiedenis, klik op het ⋮-menu van de taak en kies Auto‑update uitschakelen. Bevestig in het dialoogvenster.

De kolom Auto Update toont dan Uitgeschakeld. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt, dus om weer automatisch te verwerken, maak je een nieuwe taak met de optie aangevinkt. Bestaande tags blijven op je producten staan.

Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Auto‑update uitschakelen