Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Jak zatrzymać automatyczne przetwarzanie zadania?

Użyj Wyłącz auto‑aktualizację w menu akcji zadania w Historii. Nie można tego cofnąć, ale już dodane tagi pozostaną na produktach.

Maya

Sukces klienta ·

Otwórz Historię, kliknij menu ⋮ przy zadaniu i wybierz Wyłącz auto‑aktualizację. Potwierdź w oknie dialogowym.

Kolumna Auto Update pokaże wtedy Wył.. Nie można tego cofnąć, więc aby ponownie włączyć automatyczne przetwarzanie, utwórz nowe zadanie z zaznaczoną opcją. Istniejące tagi pozostaną na produktach.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Wyłącz auto‑aktualizację