Stoppa en uppgift från att tagga nya produkter. Detta kan inte ångras.
Använd Inaktivera auto‑uppdatering när du inte längre vill att en uppgift ska tagga nya produkter – till exempel när du ändrar din taggstrategi.
Steg
- Öppna Historik
- Klicka på ⋮-menyn i Åtgärder-kolumnen för uppgiften
- Välj Inaktivera auto‑uppdatering
- Bekräfta i dialogrutan
Vad som ändras
- Auto Update-kolumnen visar Av
- Status återgår till Slutförd
- Taggar som redan lagts till finns kvar på dina produkter
Viktigt
Denna åtgärd kan inte ångras. För att auto‑bearbeta igen, skapa en ny uppgift med auto‑bearbetningsalternativet ikryssat, med de inställningar du vill ha.