Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Opuszczam kreatora. Czy stracę moje ustawienia?

Nie. TAGit przechowuje szkic Twojego zadania w przeglądarce i oferuje Kontynuuj szkic lub Zacznij od nowa, gdy wrócisz do Nowego zadania.

Liam

Wsparcie ·

Nie. TAGit zapisuje szkic zadania, które tworzysz, w Twojej przeglądarce. Gdy ponownie otworzysz Nowe zadanie, pojawi się karta z informacją Masz niezapisany szkic wraz z czasem jego zapisania.

Kliknij Kontynuuj szkic, aby wznowić pracę tam, gdzie przerwałeś, lub Zacznij od nowa, aby rozpocząć nowe zadanie. Szkice są przechowywane per przeglądarka.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Zapisz i odzyskaj szkice zadań