Co oznacza ta wiadomość i jak mimo to oznaczyć te produkty.
Zadanie może zakończyć się komunikatem Wszystkie produkty miały już metatagi. Nie wprowadzono zmian. w jego szczegółach.
Co to oznacza
Każdy produkt w zadaniu został pominięty, więc nie zużyto kredytów. Pomimo sformułowania, komunikat pojawia się zawsze, gdy wszystkie produkty zostały pominięte, z dowolnego powodu:
- Pomiń wcześniej przetworzone obrazy (domyślnie włączone) — produkty miały już tagi z wcześniejszego zadania TAGit
- Nazwa producenta nie pasowała dokładnie do żadnego produktu
- Filtry statusu wykluczyły każdy produkt
Jeśli chcesz mimo to nowe tagi
- Utwórz nowe zadanie z tymi samymi produktami
- Sprawdź pisownię producenta lub pozostaw pole puste
- Wyłącz filtr, który wykluczył produkty, na przykład Pomiń wcześniej przetworzone obrazy
Produkty, które nigdy nie miały tagów, nie są objęte opcją pomijania.