Zatrzymaj działające zadanie lub usuń zadanie z historii.
Anuluj zadanie
Dostępne dla zadań o statusie Oczekujące i Przetwarzanie. Wybierz Anuluj zadanie w menu ⋮ i potwierdź.
- Zadanie zatrzymuje się i pokazuje status Anulowane
- Tagi już dodane do produktów pozostają na miejscu
- Możesz je uruchomić ponownie później za pomocą Ponów zadanie
Usuń zadanie
Dostępne dla każdego zadania. Wybierz Usuń zadanie i potwierdź.
- Zadanie i jego wyniki zostaną usunięte z Historii
- Tej akcji nie można cofnąć
- Tagi już zapisane na Twoich produktach nie zostaną usunięte
Zadania cykliczne
Anulowanie lub usuwanie pojedynczego uruchomienia zadania cyklicznego w tabeli nie zatrzymuje jego harmonogramu. Aby zatrzymać przyszłe uruchomienia, użyj Anuluj zadanie cykliczne w karcie Zaplanowane automatyzacje.