Przejdź do treści

Pomiń wcześniej przetworzone produkty

TAGit Filtry produktów

Unikaj ponownego tagowania produktów, które zostały już obsłużone przez wcześniejsze zadania TAGit.

Pomiń wcześniej przetworzone produkty (tekst pomocy: Nie przetwarzaj ponownie produktów z poprzednich zadań) jest domyślnie włączone.

Jak to działa

Produkt jest pomijany, gdy ma już tagi i został przetworzony przez wcześniejsze zadanie TAGit. Produkty bez tagów są zawsze przetwarzane, nawet jeśli wcześniejsze zadanie je dotknęło.

Typowe zastosowania

  • Ponowne uruchomienie zadania Wszystkie produkty, aby objąć tylko produkty dodane od ostatniego uruchomienia
  • Uruchamianie cotygodniowego lub comiesięcznego zadania cyklicznego bez ponoszenia kosztów za te same produkty
  • Wznowienie pracy po anulowaniu zadania

Kiedy wyłączyć

Wyłącz, gdy chcesz ponownie przetworzyć produkty już otagowane przez TAGit, na przykład po zmianie niestandardowego promptu lub słów kluczowych. Pominięte produkty nie są liczone jako błędy i nie zużywają kredytów.

Pokrewne artykuły